Sange albastru de Melissa de la Cruz


Când corabia Mayflower a pornit spre Lumea Nouă în 1620, purta la bord un grup de femei şi bărbaţi care aveau să pună bazele primei colonii pe continentul proaspăt descoperit şi să construiască America.: Miles Standish; John Alden; Constance Hopkins. Dar unii dintre Pelerini nu aveau inimi tocmai curate, nu fugeau de persecuţii religioase. Într-adevăr, nu erau nici măcar fiinţe umane. ERAU VAMPIRI.

Vampirii s-au asimilat rapid în Lumea Nouă. Au câştigat puteri, averi şi influenţe uriaşe, devenind elita Noii Lumi – faimoşii “Sânge Albastru” ai societăţii americane. Ei au jurat că statutul lor de nemuritori va rămâne un secret păstrat cu sfinţenie. Şi au păstrat acest secret vreme de secole.

Dar acum, în high-life-ul fascinantului New York, frânturi de adevăr au început să iasă la iveală. Schuyler Van Alen este elevă la o şcoală particulară de elită. Brusc, când împlineşte cincisprezece ani, pe braţe începe să îi apară un ciudat mozaic de vene albastre. Pofte nestăpânite care o fac să jinduiască la carne crudă pun stăpânire pe ea şi tot mai des are flashbackuri cu scene ce vin din timpuri străvechi. Apoi o colegă de şcoală este descoperită moartă… un trup secătuit de sânge. Schuyler nu mai ştie ce să creadă. Legendele cu vampiri să fie oare adevărate…?

Încărcată de folclor vampiresc şi plasată în lumea plină de glamour a celor tineri, bogaţi şi puternici din inima New Yorkului, Sânge Albastru deschide o nouă serie ce aşteaptă să fie devorată de fani!

sange-albastru

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Sange albastru de Melissa de la Cruz

 1. Andreea zice:

  nu inteleg ce ai postat tu e cartea sau doar o parte din ea ? :-??

 2. Sayuki zice:

  Am citit si eu primul volum din serie. A fost dragut, dar totusi ma bucur ca nu am cumparat-o, pentru ca nu si-ar fi meritat banii.

  • RRoxana zice:

   Da? M-ai bagat in ceata. Am auzit o gramada de pareri bune, si apari si tu cu o parere nu tocmai buna ce…m-a derutat. Lamureste-ma 😀

   • ladyandreea zice:

    Serie este frumoasa, interesanta, volumele sunt cam mici si prea scumpe (asta-i drept). Ideea este ca nu o sa zici dupa ce termini wow ce tare, este doar O.K.

   • RRoxana zice:

    Oh, deseori am spus „Wow, ce tare!” :)), insa tot la fel am spus si OK. Nu cred ca am spus vreo data „Nu voi mai pune mana pe cartea asta…”

   • RRoxana zice:

    Si presupun ca inca ramane pe lista de cumparaturi

   • Sayuki zice:

    Ei bine, cum ti-a zis si Andreea, nu zici wow, nu te face sa vrei numai decat sa pui mana pe urmatorul volum si sa il citesti cat mai repede. Pentru mine asta inseamna ca nu mi-a prea placut, ca nu m-am putut cufunda bine in lectura, incat atunci cand se intampla ceva, sa simt ceea ce simtea si personajul si de asta nu am o parere chiar buna despre ea…

 3. Dana zice:

  Am citit-o si eu …E foarte buna povestea!….
  Am inteles ca o sa fie mai multe volume…Nu?

 4. Sayuki zice:

  Ei bine, cada povestea nu m-a prea impresionat, macar sunt de parere ca seria are niste coperti foarte frumoase. Si imi place in special partea de jos, care din cate stiu reprezinta si locul unde se petrece actiunea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s