RĂFUIALA de Kelley Armstrong


I-au dat lui Choe Saunders putere. Acum vor să i-o ia înapoi. Mare greşeală…

Chloe Saunders şi prietenii ei modificaţi genetic sunt în sfârşit în siguranţă, departe de Grupul Edison. Acum, renunţând la fugă şi putând să se odihnească, încep să înveţe cum să-şi folosească puterile, dar îşi dau seama foarte repede că nu sunt pe deplin pregătiţi pentru ceea ce creaseră experimentele Grupului Edison. În acelaşi timp, Chloe, Derek, Simon şi Tori nu sunt prea siguri de intenţiile noilor lor protectori, pe care îi simt temători de puterile lor, deşi le promiseseră ajutor pentru eliberarea lui Rae şi a mătuşii Lauren. Când casa cea sigură în care se ascund brusc nu mai pare atât de sigură, ci mai degrabă le dă senzaţia unei capcane, şi când doi vârcolaci încearcă să îl omoare pe Derek în pădure în noaptea în care se Preschimbă, cei patru prieteni se văd nevoiţi să fugă din nou – iar de data aceasta miza este mult mai mare.

Din nou, un scenariu alert, presărat de întâlniri neaşteptate cu fantome răutăcioase şi semidemoni periculoşi, cu zombi şi poltergeist. Este o aventură plină de acţiune, care vă va ţine cu sufletul la gură, pe măsură ce răsturnările de situaţie se succed, iar loialităţile sunt puse sub semnul întrebării. Faptul că cititorul nu ştie cine minte şi cine nu îl ţine în acelaşi pas cu personajele şi măreşte suspansul până la deznodământ.

 „Acţiune, primejdie, secrete supranaturale şi o mică idilă – lumea lui Kelley Armstrong este una în care încrederea în cine nu trebuie poate avea consecinţe îngrozitoare.” Melissa Marr

O puteti precomanda din data de 10 noiembrie de pe site-ul editurii Leda. Data aparitiei 28 noiembrie.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la RĂFUIALA de Kelley Armstrong

 1. RRoxana zice:

  Nu am citit seria asta, si imi pare rau. Deja lumea vorbeste despre ea ceva de genu: „Cuum? Nu ai citit-o?”

  • Roman Diana Manuela zice:

   Nu prea avem cum sa tinem pasul cu ritmul in care se publica aceste serii. Academia vampirilor, Jurnalele vampirilor, Casa Noptii, Nemuritorii, Jocurile foamei si multe altele. Nu atat din lipsa de timp efectiv, cat din motive financiare….sunt foarte multe. De aceea evit sa ma axez pe un singur gen de carte. Aleg (de cele mai multe ori) cartile intr-un singur volum, ca sa ma pot bucura de toate genurile si sa le alternez: istoric, romance, fantasy, roman clasic, politist etc.

   • ladyandreea zice:

    Fireste, tocmai acesta este rostul blogurilor despre carti – va faceti o idee despre ce ati vrea sa va cumparati si ce nu…

   • RRoxana zice:

    Mda intr-adevar, dar sunt si unele serii pe care din cate vezi in recenzii nu trebuie ratate. Daca nu tinem pasul, macar sa incercam sa ajungem din urma.

   • Sayuki zice:

    Eu cred ca in ziua de azi sunt prea multe serii. O trilogie mi se pare in regula, dar cand se ajunge deja la peste 5 volume…chiar mi se pare mult. Si totusi, asta nu mai conteaza cand ai citit primele volume si ti-au placut asa de mult ca esti dispus ca ti le cumperi si pe celelalte, oricate ar fi. Asta mi se intampla mie…si sunt sigura ca nu sunt singura.

  • Sayuki zice:

   Eu nu am auzit pe nimeni vorbind despre aceasta serie, ceea ce mi se pare ciudat si m-a facut sa cred ca nu e prea populara..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s