Blogul Fan Fic Twilight organizeaza o serie de concursuri


Blogul Fan Fic Twilight organizeaza o serie de concursuri dedicate exclusiv creatorilor si cititorilor genului acesta de creatie literara. Cei interesati vor gasi mai multe detalii  pe blogul Fan Fic Twilight.
 
„Campania ” Make your Banner, be a Winner „ – http://fan-fic-twilight.blogspot.com/2011/04/make-your-banner-be-winner.html . Am lansat aceasta campanie, pentru ca  consideram ca a avea banner la fan ficul sau povestea pe care o scrii, este un mod de a promova si a iti face reclama. 
Concursul ” Creeaza-ti coperta ” – http://fan-fic-twilight.blogspot.com/2011/04/concurs-creeaza-ti-coperta.html + un premiu special la acest concurs http://fan-fic-twilight.blogspot.com/2011/04/premiu-special-al-concursului-creeaza.html . Fiecare participat va trebui sa isi creeze coperta proprie la fan ficul pe care il scrie.
Concursul ” Recenzia unui fan fic ” – http://fan-fic-twilight.blogspot.com/2011/04/concurs-recenzia-unui-fan-fic.html . Fiecare participant trebuie sa faca o recenzie la un fan fic pe care ii citeste si sa argumenteze de ce a facut aceasta alegere.”
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s