Frumuseți monstruoase de M. Neagu – impresii


frumuseti-monstruoase

Frumuseți monstruoase

 

Autor:  Marina Neagu

Editura: Quantum Publishers

Colectia: Fantasy Fanatic – Teen Collection

Numar de pagini:216

 

Coperta cărţii:

Lara ştie că, pentru ea, tentaţiile întunecate sunt foarte mari. Crescută şi protejată de un preot–gardian, reuşeste până la vârsta de 18 ani să îşi ţină în frâu pornirile demonice. Dar când se mută în Valea Îngerilor, Lara află că existenţa ei nu este întâmplătoare.
Gardienii, soldaţi ai îngerilor, sunt crescuţi şi instruiţi să distrugă toate umbrele, fiice ale demonilor.
Şi Lara este una dintre ele.
Cu toate că a reuşit să se ascundă de gardieni timp de 18 ani, odată cu noua ei mutare, se trezeşte nu numai înconjurată de aceştia, dar şi nevoită să accepte o legătură specială cu unul dintre ei.
Noua alianţă îi oferă Larei prima dragoste, dar şi riscul de a plăti cu propria viaţă şansa de a elimina definitiv umbrele.

Povestea:

Lara este o tânără ce întreaga ei viață s-a ascuns împreună cu protectorul ei, preotul Iulian de cei ce îi voiau moartea. Pericolele o vor ajunge în cele din urmă și va trebui să găsească puterea să le înfrunte. Lara însă nu va fi singură, va avea alături de ea prieteni dar și dușmani și nu-i va fi ușor să-i recunoască. Dacă Lara va reuși să înfrunte toate primejdiile și să iasă victorioasă din această luptă, veți afla numai citind această poveste.

Impresii:

În ciuda recenziilor pozitive pe care le-am citit pe Goodreads și pe alte bloguri, am început lectura acestui roman puțin reticentă. Oare ce voi găsi incitant într-o cărticică de aproximativ 200 de pagini? Răspunsul – totul, dar absolut totul.

De la primele pagini autoarea te aruncă în vâltoarea unei povești incitante și te tot bombardează cu aproximativ cam tot ce poate o carte bună să ofere: o poveste de dragoste încinsă rău, personaje credibile de care te atașezi de la început, răsturnări de situații, acțiune, replici amuzante dar și scene emoționante.

Frumuseți monstruase este genul acela de poveste ce te face să trăiești cu intensitate alaturi de personaje și la final să tânjești după mai mult.

Un singur lucru am să-i reproșez autoarei- povestea a fost prea scurtă și se pare gândită pentru un singur volum. Universul creat este mult prea bun pentru a se rezuma la un singur volum – eu vreau o serie. Vreau povestea Dianei și a lui Sebastian și de ce nu și una pentru Vlad.

Recomand cu tot sufletul cartea împătimiților genului fantasy, dar și romance.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Frumuseți monstruoase de M. Neagu – impresii

  1. Pingback: Frumuseți monstruoase, Marina Neagu (#14) – Blogul oficial al autoarei Marina Neagu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s